Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

RANAC PULSE ANATOMIC LADY 121482

4.799,00 рсд

RANAC PULSE ANATOMIC LADY 121482

Pulse ANATOMIC model najbolje prodavan model anatomskog ranca u Pulse kolekciji izrađen u dimenziji koja je prilagodljiva za decu uzrasta 7-11 godina. Anatomija leđa obezbeđena uz podršku aluminijumske šipke uz mogućnost skidanja tog dela pri pranju. Gumirano dno ranca uz opciju izvlačenja kabanice u fluoroscentnoj boji za zaštitu od padavina i dodatnu bezbednost u saobraćaju. Reflektujuće trake sa svih strana ranca posebno su bitne pri prelasku ulice i noćnim uslovima slabe vidljivosti.

RANAC PULSE ANATOMIC XL BLUE LOVE 121464

5.299,00 рсд
RANAC PULSE ANATOMIC XL BLUE LOVE – Pulse ANATOMIC model najbolje prodavan model anatomskog ranca u Pulse kolekciji izrađen u dimenziji koja je prilagodljiva za decu uzrasta 7-11 godina. Anatomija leđa obezbeđena uz podršku aluminijumske šipke uz mogućnost skidanja tog dela pri pranju. Gumirano dno ranca uz opciju izvlačenja kabanice u fluoroscentnoj boji za zaštitu od padavina i dodatnu bezbednost u saobraćaju. Reflektujuće trake sa svih strana ranca posebno su bitne pri prelasku ulice i noćnim uslovima slabe vidljivosti.

RANAC PULSE CLASSIC CATIONIC 121393

4.499,00 рсд
Ranac Pulse Classic srednje veličine sa tri pregrade dostupan u nekoliko boja. Jedan od nabolje prodavanih modela u Pulse kolekciji. Dodatno ojačan model izrađen od visokokvalitetnog materijala pružiće vam udobnost i funkcionalnost bez obzira na namenu korišćenja. Visok koeficijent cena/kvalitet.

RANAC PULSE CLASSIC CRNI 120365

4.499,00 рсд
RANAC PULSE CLASSIC CRNI – Ranac Pulse Classic srednje veličine sa tri pregrade dostupan u nekoliko boja. Jedan od nabolje prodavanih modela u Pulse kolekciji. Dodatno ojačan model izrađen od visokokvalitetnog materijala pružiće vam udobnost i funkcionalnost bez obzira na namenu korišćenja. Visok koeficijent cena/kvalitet.

RANAC PULSE DOBBY LIGHT SHOW 121432

4.399,00 рсд

RANAC PULSE DOBBY LIGHT SHOW 121432

Pulse DOBBY je kvalitetan model ranca izrađen od posebnog materijala na bazi najlona koji daje blagi sjaj. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i varijantama dezena posebno namenjenim devojčicama, ovaj ranac je savršen izbor za školu ili svakodnevne aktivnosti.

RANAC PULSE ELEMENT BLUE CLOUD 121392

3.599,00 рсд
RANAC PULSE ELEMENT BLUE CLOUD 121392
Kolekcija Pulse ELEMENT je unisex kolekcija koju karakteriše klasičan oblik i visokokvalitetan materijal u jednoj boji namenjen svim uzrastima. Konstrukcija sa jednom glavnom pregradom u okviru koje je posebna pregrada za laptop, uz nekoliko manjih pregrada i skriveni džep za sitnice. Kopčanje napred obezbeđuje stabilnost i udobnost pri sportskim aktivnostima.

RANAC PULSE MUSIC BLUE TRIANGLE 120769

4.499,00 рсд

RANAC PULSE MUSIC BLUE TRIANGLE 120769

Model Pulse MUSIC je ranac koji u svojoj konstrukciji sadrži tehnologiju za korišćenje muzičkih uređaja. Poseban dodatak u naramenici za slušalice obezbeđuje da muzički uređaj (telefon, I pod, mp3…) bude u posebnoj pregradi u unutrašnjosti ranca zaštićen od spoljinih uticaja i krađe. Pored ovog dodatka, ovaj model karakterišu vrhunski kvalitet materijala i ojačana konstrukcija.

RANAC PULSE MVP BLACK STORM 121176

4.799,00 рсд

RANAC PULSE MVP BLACK STORM 121176

U Pulse kolekciji SPORT imamo u ponudi više različitih modela rančeva. Ove modele karakterišu funkcionalnost i udobnost pri upotrebi. Pulse Sport rančevi su posebno dizajnirani kako se mogli koristiti istovremeno za sport, rekreaciju, školu i slobodno vreme.

RANAC PULSE NEO CRNI 120978

5.499,00 рсд

RANAC PULSE NEO CRNI 120978

Pulse ranac najnovije generacije predstavlja savršen spoj visokog kvaliteta izrade i klasičnog dizajna, idealan za različite namene. Ovaj model ranca ističe se pregradom za laptop, koja pruža pouzdanu zaštitu od oštećenja, kao i organizatorom za sitnice radi bolje organizacije. Obnovljeni dizajn sa prostranim prednjim džepom i ojačanom konstrukcijom leđa čini ovaj ranac prilagodljivijim i funkcionalnijim nego ikada ranije. Dodatna vodootpornost čini ga pouzdanim pratiteljem za sve zahtevne poslovne korisnike, bez obzira na putovanja ili svakodnevne obaveze. Nabavite svoj Pulse ranac putem naše online prodavnice i iskusite praktičnost, stil i pouzdanost koje pruža Pulse brend.

RANAC PULSE SATURN BLACK 120703

5.990,00 рсд

RANAC PULSE SATURN BLACK 120703

Pulse ranac, savršen izbor za školu i svakodnevne potrebe. Pronađite svoj idealan Pulse skolski ranac putem naše online prodavnice danas.

RANAC PULSE SPIN PINK FLOWER 121199

3.675,00 рсд

RANAC PULSE SPIN PINK FLOWER 121199

Pulse ranac za devojčice - spoj stila i praktičnosti. Moderan dizajn, visokokvalitetni materijali i atraktivan print čine ovaj ranac idealnim dodatkom za svakodnevne aktivnosti. Pronađite svoj savršen Pulse ranac putem naše online prodavnice i uživajte u udobnosti i stilu koji pruža.

RANAC PULSE TRACK CRNI 120050

7.349,00 рсд

RANAC PULSE TRACK CRNI 120050

Pulse ranac za školu, model TRACK, kombinuje moderan dizajn i praktične karakteristike, čineći ga idealnim izborom za sve školarce. Sa dovoljno prostora za knjige, sveske i laptop, ovaj ranac pruža funkcionalnost i udobnost tokom celog školskog dana. Pronađite svoj savršen Pulse skolski ranac putem naše online prodavnice danas!